Veelgestelde
vragen

Wat is The Leadership Community (TLC)?

TLC is een begeleide en groei-gedreven community voor ondernemers met een omzet tussen de €100K en €25M. Het biedt ondersteuning bij het maken van lastige keuzes door het leren van anderen.

Wat krijgen members van TLC?

Members krijgen toegang tot 8 live events per jaar, twee-wekelijkse online seminars, een digitaal community platform en een rijke bibliotheek aan lesmateriaal.

Hoe vaak worden de live events op locatie georganiseerd?

TLC organiseert acht high-impact livedagen per jaar waar alle members bij elkaar komen.

Wat houdt het digitaal community platform in?

Het digitaal community platform biedt members de mogelijkheid om makkelijk te verbinden met andere leden en TLC Coaches en vragen te stellen over uitdagingen binnen hun bedrijf.

Wat is de duur en inhoud van de online seminars?

De online seminars duren 60 minuten en worden geleid door TLC Coaches. Ze helpen members gefocust te blijven op hun doelen en groei als ondernemer.

Welke soorten lesmateriaal zijn beschikbaar in de bibliotheek?

De bibliotheek bevat trainingen gericht op focus, discipline, communicatie en resultaat, evenals podcasts en seminars met inspirerende lessen en actiegerichte tools.

Wie kan lid worden van TLC?

Ondernemers die ten minste €100K omzet, duidelijke groeidoelstellingen hebben en actief willen deelnemen aan zowel hun eigen groei als die van de andere members.

Wat is de toelatingsprocedure voor TLC?

De toelatingsprocedure bestaat uit drie stappen: een toelatingstest van 5 minuten, een persoonlijk selectiegesprek en een begeleide onboarding.

Wat is de toelatingstest en hoe lang duurt deze?

De toelatingstest helpt beoordelen of je een geschikte match bent voor TLC en duurt ongeveer 5 minuten. Antwoorden zijn privé en worden nooit gedeeld met derden.

Wat gebeurt er na het succesvol afronden van de toelatingstest?

Na een positieve toelatingstest volgt een persoonlijk selectiegesprek met een TLC Coach. Indien succesvol, start de begeleide onboarding om je direct goed van start te laten gaan.

Hoe helpt TLC bij persoonlijke ontwikkeling?

TLC geeft begeleiding, training en groepscoaching van de TLC Coaches. Daarnaast krijg je als member van TLC tools, inzichten en feedback van de andere members in een vertrouwde en veilige omgeving.

Waarom is het belangrijk om deel te nemen aan TLC?

TLC biedt een ondersteunende omgeving waar ondernemers kunnen groeien door het leren van anderen, feedback en begeleiding ontvangen en toegang hebben tot waardevolle bronnen en een breed netwerk.

Hoeveel industrieën zijn vertegenwoordigd binnen TLC?

Members van TLC zijn verspreid over meer dan 20 industrieën.

Wie zijn de coaches van TLC?

De coaches van TLC zijn Renout Polder, Wouter Steenkist, Elke Zabel, Patrick Maes, Cas van Nijdeken en Patricia van der Voort.

Denk je dat jij bij de community past?

De toelatingstest borgt de kwaliteit van de community. Invullen kost zo’n 5 minuten. Antwoorden zijn altijd privé en worden nooit gedeeld met derden.
Klik hier voor onze toelatingscriteria.