Content disclaimerAlle informatie op deze website - www.leadershipcommunity.com - wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. www.leadershipcommunity.com geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (www.leadershipcommunity.com) vindt, is strikt op eigen risico. www.leadershipcommunity.com is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en kunnen optreden voordat wij de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die ‘slecht’ is geworden.

Wees er ook van bewust dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk andere privacybeleid en voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Controleer alstublieft het privacybeleid van deze sites evenals hun “Servicevoorwaarden” voordat u zich bezighoudt met enige zakelijke activiteit of het uploaden van informatie.
Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update

Als we deze disclaimer bijwerken, wijzigen of enige wijzigingen aanbrengen in dit document, zullen die wijzigingen hier prominent worden geplaatst.