TLC is een begeleide & groei-gedreven community voor ondernemers tussen de €100K en €25M omzet

Als ondernemer maak je iedere dag keuzes voor je bedrijf en voor jezelf. Dat kan je soms ervaren als lastig en moeilijk. Uit ervaring weten wij dat leren van anderen onder begeleiding het beste antwoord is.

En dat is precies waarom we The Leadership Community hebben opgericht. We hebben al heel veel levens en bedrijven zien veranderen en transformeren.

Als member krijg je:

8 Live events per jaar op locatie

We organiseren 8 high-impact livedagen per jaar waar álle members bij elkaar komen. Onder begeleiding van de TLC Coaches zijn de livedagen altijd interactief, educatief en inspirerend. De members zijn vol lof over de livedagen. Het geeft ze alles wat ze nodig hebben om hun focus te behouden en hun resultaten te bereiken.Twee-wekelijkse online seminars

De online seminars geven de members de continuïteit door het jaar heen. Ze blijven nog scherper en nog meer gefocust op hun doelen, door de diepgang van de seminars en de routine die ze nodig hebben. Ze zien het grotere plaatje beter, waar ze nog kunnen groeien en hoe ze dat moeten doen. De online seminars duren 60 minuten en worden (be)geleid door de TLC Coaches.Digitaal Community Platform

TLC Members krijgen direct toegang tot het TLC Community Platform. Op het platform kan je makkelijk verbinden met andere members én natuurlijk ook de TLC Coaches. Bij uitdagingen binnen hun bedrijf kunnen ze vragen stellen aan de groep en ook hun ontwikkeling delen.Een rijke bibliotheek aan lesmateriaal

Om de members te voorzien van zoveel mogelijk handvatten voor groei, hebben we de afgelopen jaren een uitgebreide bibliotheek opgebouwd van trainingen, om de members te helpen met focus, discipline, communicatie en het bereiken van hun resultaten. Naast deze trainingen krijgen de members ook toegang tot inspirerende podcasts en seminars, met inspirerende en concrete lessen en actiegerichte tools voor hun leiderschap.Niet alleen Samenkomen

maar samen Ontwikkelen

Begeleid door de
TLC Coaches

Wouter SteenkistTLC Senior CoachWouter heeft meerder succesvolle marketingbureaus opgezet en gerund op het gebied van e-mail marketing en engagement. Al jarenlang coacht hij ondernemers met de gedrevenheid waarmee hij zelf ook succes heeft bereikt.
Specialiteiten:
Leiderschap Marketing
Elke ZabelTLC CoachElke heeft jarenlang de meest succesvolle trimsalon van Nederland gerund met een bijzonder gedreven team. Ze heeft haar strepen verdiend in die branche en stond bekend als een van de beste trainers. Al jaren ontwikkelt ze zich als businesscoach om andere ondernemers te helpen met de passie die ook zij heeft voor het ondernemen.
Specialiteiten:
LeiderschapTeamcoaching
Patrick MaesTLC CoachAls CEO van een Online Marketing bureau heeft Patrick in het werkveld bijzonder veel ervaring. Hij is vriendelijk, to the point, duidelijk en windt er geen doekjes omheen. Patrick is een chirurg, wat betreft coaching. Hij gaat diep, komt snel tot de kern en helpt je te zien wat je zelf niet ziet.
Specialiteiten:
LeiderschapOnline Marketing
Renout PolderCEO en oprichter van The Leadership CommunityRenout staat bekend om zijn openheid, directheid en zijn obsessie voor ontwikkeling van mensen. Als oprichter van The Leadership Community heeft hij als missie om wereldwijd 1 miljoen sterke leiders te creëren.
Specialiteit:
Leiderschap

Denk je dat jij bij de community past?

De toelatingstest borgt de kwaliteit van de community. Invullen kost zo’n 5 minuten. Antwoorden zijn altijd privé en worden nooit gedeeld met derden.
Klik hier voor onze toelatingscriteria.