Het platform waar sterke leiders elkaar ontmoeten.

Wij creëren 1 miljoen sterke leiders op 1 miljoen unieke manieren. Dit doen we omdat we zien dat sterk leiderschap nodig is in de wereld. Voor ons is het geen optie om hier niet aan bij te dragen.

Make it count

Renout Polder, bedenker en oprichter van The Leadership Community staat bekend om zijn duidelijke directe aanpak. Hij komt snel tot de kern bij zijn cliënten en zijn manier van werken is toegankelijk en to the point. 

Een van zijn grootste frustraties was het beperkt aantal mensen wat hij kon bereiken met zijn werk. Vanuit de behoefte om meer mensen te helpen is The Leadership Community ontstaan. Waarbij iemand op zijn eigen manier, eigen stijl in eigen waarden, zijn leiderschap kan ontwikkelen.

Hoe werkt het platform?

Voor iedereen anders. Want leiderschap is voor iedereen uniek. Dat neemt niet weg dat er voor iedereen bepaalde kwaliteiten getraind kunnen worden. Op ons platform ligt de focus op 4 pijlers; communicatie, focus, discipline en resultaat.

Op het platform vind je talloze video's, podcasts, daily shorts, inspirations en nog veel meer. In ieder stuk content zitten tools, skills en tips die je kunt leren en ontwikkelen. Omdat leiderschap een persoonlijke ontwikkeling is, is het logisch dat niet ieder stuk content voor jou dezelfde impact maakt als wellicht voor een ander. Bekijk, luister, de onderwerpen die voor jou van toepassing zijn. Creëer met deze content de impact die je wilt maken én bekijk het een paar keer. Vergeet daarbij niet de content toe te voegen aan jouw favorietenlijst.

Het platform werkt. Punt. Maar wel alleen, als jij er mee werkt.

Weet jij niet waar je moet beginnen? Stuur ons een mailtje op info@leadershipcommunity.nl en dan helpen we je verder.

Wij zijn er voor jou!

Maar dat kunnen wij alleen als je er ook voor jezelf bent. En je omgeving. Precies hierbij gaan wij jou helpen.

Start vandaag nog

Jouw doelen in het leven zijn uniek en hoe je er komt, ook. Daarom is er niet maar één soort leiderschap. Wel willen we je laten ervaren dat door krachtige communicatie, ijzeren discipline, ultiem resultaatgerichtheid en laserfocus deze doelen behaald worden. Voor veel succesvolle mensen is dit de werkelijkheid. Dat kan het voor jou ook zijn. Beloofd.

  • Uitzonderlijke resultaten
  • Jouw eigen leiderschap