HÉT BOEK
VOOR GEDREVEN ONDERNEMERSZOVEEL SUCCES WILLEN CREËREN DAT JE JEZELF EN IEDEREEN OMVER BLAAST, MAAR NIET WETEN HOE?  • Krijg een realistische kijk op succes: ontvang eerlijke en praktische tools om aan jezelf en je leiderschap te werken.

  • Ontvang gedurende 52 weken wekelijks een tool die je kunt integreren in je leven, zowel privé als in je business.

  • Leer hoe je jouw doelen op een effectieve manier kunt bereiken en hoe je impact maakt op je leven, je bedrijf en de mensen om je heen.

  • Krijg waardevolle inzichten van mij als ervaren businesscoach met meer dan 15 jaar expertise.

  • Ontwikkel de ‘fuck it’ mentaliteit en leer de 7 essentiële ‘fuck it’ regels toe te passen.

  • Ontvang voor slechts €35 tips en tools die een indrukwekkende impact op je leven zullen achterlaten.

Dit is goud waard!

De dag nadat ik het boek in mijn handen had, las ik het in èèn ruk uit. Het pakte mij vast en liet niet meer los. Daarna werd het mijn studieboek. Elke week kies ik één hoofdstuk uit om mezelf te ‘preppen’ voor de week. Hierdoor ervaar ik meer grip op mijn onderneming, meer grip op mijn doelen, maar bovenal groei ik als persoon. Dat laatste... dat is goud waard!

Bernadette van Breukelen
Dit boek is al €5.000 waard

Een zeer enerverend boek. Vol met eye-openers die je aan het denken zet. Echt alleen dit boek is al € 5.000,00 waard. Ik raad het iedereen aan om voor dat kleine beetje geld zo’n waardevol bezit te gaan bemachtigen.

Sjoerd van den Berg
Een echte gamechanger!

Dit boek is voor mij een soort ‘de bijbel’ om in beweging te komen en mijn visie te gaan realiseren. In het boek krijg je op een No-Nonsense’ manier handvatten uitgereikt waardoor je niet gaat overdenken, je uit je comfortzone stapt en het werk gewoon gaat doen. Die mindset is een absolute gamechanger voor mij!!

Ramon Opmeer


Over
The Leadership
Community...

The Leadership Community is precies datgeen wat jij denkt. Een community die bestaat uit leiders. Bij ons draait het om creëren van jouw eigen leiderschap. Een leiderschap dat bij jou past. Een community waar jij alle kans krijgt een sterke leider te worden. Want dat er een leider in je zit, daar is geen twijfel over.

Middels meetings, feedback, het platform én de community bouw jij aan de sterkste versie van jouw leiderschap. Wij geven jou alle tools om dat stuk voor stuk te bouwen. Jij moet het alleen DOEN!

Make. It. Count.